Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Elixir Make Up Pro Nail File 575 (gray,220/180) kynsiviila

Elixir Pro -kynsiviila. Anna kynsillesi täydellinen muoto kaksipuolisella puolikuun muotoisella viilalla. Kynsiviilaa voidaan käyttää rakennekynsien viilaamiseen sekä irtokynsien rajojen häivyttämiseen.

 

Tuotekoodi: TP10854 Tuoteryhmät: , , Tagit: , , , , , , , , , ,

Hinta:

3,90 

Varasto loppu

Kuvaus

Elixir Make Up Pro Nail File 575 (gray,220/180) – kynsiviila

  • Rakennekynnen viilaamiseen
  • Irtokynnen rajojen häivyttämiseen

Grit -lukema kertoo kynsiviilojen karheuden. Mitä suurempi kyseinen lukema on, sitä pehmeämpi kynsiviila on. Pehmeämpi viila on aina kynsiystävällisempi omille kynsille. Parhaiten luonnollisten kynsien viilaukseen sopivat kynsiviilat, joiden grit -lukema on 180 grit tai korkeampi. Viilan karheusaste valitaan viilaustaitojen sekä kynsien kunnon ja vahvuuden mukaan. Joitakin kynsiä voidaan viilata lyhyemmiksi myös sellaisilla kynsiviiloilla, joiden karheus on 100 grit. Luonnollisia kynsiä viilattaessa erityistä huomiota on kiinnitettävä siihen, että kynsilevyä ei viilata liian ohueksi kynsiä viilattaessa.
 Muodoltaan hiukan kaarevat viilat mahdollistavat kynsivallien ja kynsinauhan paremman käsittelyn. Useita erilaisia karheuksia sisältävät kynsiviilat ovat monikäyttöisiä, ja niillä voidaan lyhentää sekä tasoittaa kynsiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elixir Make Up Pro Nail File 575 (gray,220/180) kynsiviila”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.