Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Elixir SemiGel 1072 Spring 8ml geelilakka

Elixir SemiGel -geelilakka nyt myös kotikäyttöön. Laadukas geelilakka, joka on helppo levittää. Lakkauksen kestävyys on kolmesta viikosta kuukauteen. Nyt voit tehdä upeat kynnet kotona!

Tuotekoodi: TP12343 Tuoteryhmä: Tagit: , , , , , , , , ,

Hinta:

11,90 

8 varastossa

Kuvaus

Elixir SemiGel 1072 Spring 8ml – geelilakka

Elixir SemiGel -geelilakka on ammattilaiselle suunniteltu tuote, mutta nyt myös kuluttajille kotikäyttöön.

Laadukas geelilakka, joka on helppo levittää. Semi Gel:n kestävyys on kolmesta viikosta kuukauteen. Geeli kovettuu 36 W:n UV-lampussa 2 minuutissa tai 36 W:n LED-lampussa 45 sekunnissa.

Nyt voit tehdä upeat kynnet kotona!

KÄYTTÖOHJEET:

  1. Viilaa/puhdista kynsi erittäin hyvin. Pölyä ja likaa ei saa jäädä kynnen pinnalle. KynsiBufferit toimivat tässä parhaiten, koska eivät vahingoita kynnen omaa pintaa, ainoastaan puhdistavat.
  2. Levitä kynnelle Primer #803. Primeria ei koveta kynsiuunissa, vaan kynnet ovat valmiit heti seuraavaan vaiheeseen. Älä koske enää kynttä. Primer puhdistaa kynnen ja tekee pysyvän pohjan geelille.
  3. Levitä kynsille tasainen kerros Base Coat-tuotetta (pohjageeli). Tuotetta ei saa levittää kynsinauhojen päälle. Jos kuitenkin näin käy, niin puhdista kynsinauhat ennen kynsiuuniin laittoa. Base Coat kovettuu kynsiuunissa 45 sekunnissa. Kannattaa ensiksi kovettaa peukalokynnet. Näin saat peukalokynnelle tasaisemman pinnan, eikä tuote valu. Sen jälkeen koveta kynsiuunissa muut kynnet.  (Base Coat ja Primer)
  4. Seuraavaksi siirrytään värigeelin levitykseen. Värejä voi yhdistää, mutta muista aina jokaisen kerroksen jälkeen kovettaa värikerros kynsiuunissa 45 sekunnin ajan. Jos väriä menee kynsinauhoille, poista ylimääräiset ennen kovettamista. Ei haittaa, vaikka kynsi tuntuisi vielä tässä vaiheessa tahmealta. Viimeinen vaihe, eli päällyslakka kovettaa kynnet.
  5. Viimeisenä kynnen päälle levitetään Top Coat ja tuote kovetetaan uunissa 45 sekunnin ajan. Valikoimastamme löytyy kuusi Top Coat-tuotetta. (Top Coat)

 

POISTAMINEN: Käytä valikoimastamme löytyvää Magic Remover:a TAI liota kynsiä 5 minuuttia puhtaassa asetonissa, kunnes väri pehmenee ja liukuu pois.

HUOM!

Geelilakan kovettuminen riippuu käytettävästä laitteesta. Heikkotehoisemmassa uunissa pidennät vain vaikutusaikaa.

Sulje korkki jokaisen käytön jälkeen. Pidä tuote poissa auringosta, lämmönlähteistä ja lapsilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elixir SemiGel 1072 Spring 8ml geelilakka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

* indicates required

Saat 10% alennuskupongin!