Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Conditioner

Hoitoaine rasvoittuvalle hiuspohjalle. Valitse tämä hoitoaine, jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, hiuksesi rasvoittuvat helposti, kärsit rasvaisesta hilseestä tai tahdot hoitaa hiuspohjan epäpuhtauksia.

Tuotekoodi: TP10081 Tuoteryhmät: , , Tagit: , , , , , , ,

Hinta:

17,90 

10 varastossa

Kuvaus

FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Conditioner – hoitoaine rasvoittuvalle hiuspohjalle

Rasvoittuva hiuspohja rakastaa teepuuöljytuotteita! Raikastava Four Reasons Original Scalp Refreshing -teepuuöljyhoitoaine helpottaa hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa. Hoitaa ja vahvistaa hiuksiasi tehokkaasti tehden niistä kiiltävät, pehmeät ja joustavat. Mentoli virkistää hiuspohjaa ja antaa miellyttävän, viileän tunteen. Raikas yrttien ja sitruunan tuoksu!

Valitse tämä hoitoaine, jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, hiuksesi rasvoittuvat helposti, kärsit rasvaisesta hilseestä tai tahdot hoitaa hiuspohjan epäpuhtauksia. Sopii myös jokaiselle, joka kaipaa suihkuhetkeltään mentolin viileää ja raikasta henkäystä. Nappaa hoitoaineen seuraksi myös raikastava teepuuöljyshampoo – tässä tapauksessa kaksin on kivempaa.

Scalp Refreshing Conditioner on 100 % vegaaninen, valmistettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin.

Näin käytät tuotetta
Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti. Sopii käytettäväksi erityisesti rasvoittuvan hiuspohjan, rasvaisen hilseen ja hiuspohjan epäpuhtauksien hoitoon tai aina, kun tahdot hiuspohjaasi virkistävän, viileän tunteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Conditioner”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.