Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Shampoo

Shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle. Valitse tämä shampoo, jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, kärsit rasvaisesta hilseestä tai tahdot hoitaa hiuspohjan muita epäpuhtauksia.

Tuotekoodi: TP10080 Tuoteryhmät: , , , Tagit: , , , , , ,

Hinta:

18,90 

3 varastossa

Kuvaus

FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Shampoo 250ml – shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle

Rasvoittuva hiuspohja rakastaa teepuuöljytuotteita! Raikastava Four Reasons Original Scalp Refreshing -teepuuöljyshampoo helpottaa hiuspohjan hilseilyä sekä kutinaa. Mentoli virkistää hiuspohjaa ja antaa miellyttävän, viileän tunteen. Raikas yrttien ja sitruunan tuoksu!

Valitse tämä shampoo, jos sinulla on rasvoittuva hiuspohja, hiuksesi rasvoittuvat helposti, kärsit rasvaisesta hilseestä tai tahdot hoitaa hiuspohjan epäpuhtauksia. Sopii myös jokaiselle, joka kaipaa suihkuhetkeltään mentolin viileää ja raikasta henkäystä. Nappaa shampoon seuraksi myös raikastava teepuuöljyhoitoaine – tässä tapauksessa kaksin on kivempaa.

Scalp Refreshing Shampoo on 100 % vegaaninen, valmistettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin.

Näin käytät tuotetta
Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti. Sopii käytettäväksi erityisesti rasvoittuvan hiuspohjan, rasvaisen hilseen ja hiuspohjan epäpuhtauksien hoitoon tai aina, kun tahdot hiuspohjaasi virkistävän, viileän tunteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FOUR REASONS ORIGINAL SCALP Refreshing Shampoo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *