Keitä me olemme?

Hiuskeskus

on suomalainen, paikallinen perheyritys, joka on toiminut hiustenhoitoalalla Raisiossa jo yli 20 vuotta.

Olemme alusta asti kulkeneet rohkeasti omaa polkuamme ja pyrkineet pitämään toimintamme jatkuvasti askeleen verran tulevaisuudessa. Pienenä perheyrityksenä puhallamme yhteen hiileen ja kehitämme toimintaamme yhdessä. Asiakaskeskeisyys ja hyvä asiakaspalvelu ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä, joita ylläpidämme päivittäin.

Toimintamme alkoi vuonna 2001, jolloin avasimme liikkeen Raisioon vastavalmistuneeseen Kauppakeskus Myllyyn. Toimintamme oli pääasiallisesti parturi-kampaamopalveluihin keskittyvää ja jälleenmyyntituotteita oli vähemmän.

Ajan mittaan jälleenmyyntituotteiden valikoima kasvoi ja tänä päivänä myymälästämme löytyy jo yli 3000 eri hiusten- ja kauneudenhoidon tuotetta!

Verkkokauppamme avautui syksyllä 2021 myymäläämme tukevaksi toiminnaksi. Laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen. Pakkaamme itse kaikki tilaukset myymälässämme ja lähetämme ne eteenpäin mahdollisimman nopeasti.

Verkkokaupallemme myönnettiin Avainlippu -merkki syksyllä 2022. Verkkokauppamme ja palvelumme ovat 100% suomalaisia ja työllistävät paikallisia yrityksiä.

 

Me Hiuskeskuksessa teemme työtä suurella sydämellä!