Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Keune Care Vital Nutrition Mask 200ml

Syvähoitava ja ravitseva tehohoito, jolla virkistät kuivimmatkin hiukset. Silottaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Mineraalit, keravis sekä mikroproteiinit parantavat hiusten elastisuutta.

Hinta:

34,90 

4 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

Keune Care Vital Nutrition Mask 200ml – ravitseva tehohoito

Syvähoitava naamio, jolla virkistät kuivimmatkin hiukset. Mineraalit, keravis sekä mikroproteiinit parantavat hiusten elastisuutta. Siloittaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia.

Tämä yleellinen hoitoaine, parantaa hiusten elastisuutta ja siloittaa sekä vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Venhän mikroproteiinit imeytyvät syvälle hiukseen ja vahvistavat hiuksen sisäistä rakennetta. Keravis-koostumus vahvistaa niin hiuksen siäistä rakennetta kuin pintakerrosta. Polymeerit parantavat hiuksen runsautta vahvistamalla jokaisen yksittäista yksittäistä hiusta. Ne myös siloittavat hiuksen pinnan tekemällä suojaavan kerroksen hiuksen pintaan.

Vital Nutrition -tuotteet kosteuttavat hiusten sisäistä rakennetta ja samanaikaisesti Nurti-Injection-teknologia luo suojan vaurioituneisiin kohtiin ja antaa lisäenergiaa elottomille ja veltoille hiuksille. Hiuksien luonnollinen kosteustasapaino palautuu, jonka ansoista hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät ja helposti kammattavat.

Käyttö: Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin kevyesti hieroen. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keune Care Vital Nutrition Mask 200ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *