Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Kevin Murphy Blow Dry Ever Smooth Spray 150ml

Lämpöaktivoituva, painoton muotoilusuihke, joka antaa suojan pörröisyyttä ja kosteutta vastaan ja tekee hiuksista sileät.

Hinta:

35,90 

4 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

Lämpöaktivoituva ja silottava suihke, joka lukitsee muotoilun hiukseen.

KEVIN.MURPHY EVER.SMOOTH on lämpöaktivoituva, painoton muotoiluspray, joka lukitsee muotoilun hiuksiin innovatiivisen, ihonhoidostakin tutun teknologian avulla.
Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesukerran ajan! Pääraaka-aineina tuotteessa ovat pitkäketjuiset polymeerit, sininen ja valkoinen sypressi sekä Acronychia acidula-kasvi. Polymeerit luovat hiuksiin ”memory style” -efektin, säilyttäen pesun jälkeenkin hiuksen volyymin ja muotoilun kimmoisana. Kasveista saatu mikstuura antaa hiuksille silkkistä tuntua, pehmeyttä, volyymia ja suojan pörröisyyttä ja kosteutta vastaan. EVER.SMOOTH -muotoiluspray sopii erinomaisesti kiharan hiuksen suoristamiseen, jättäen hiuksiin silotetun ilmeen 2-3 pesukerran ajaksi.

Levitä pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ennen lämpösuojaa tai muita muotoilutuotteita. Spray suihkutetaan hiuksiin ja hiukset lämpökäsitellään osio osiolta, sillä tuote aktivoituu ensimmäisestä lämpökäsittelystä. EVER.SMOOTH on parabeeniton, sulfaatiton ja PETA:n hyväksymä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevin Murphy Blow Dry Ever Smooth Spray 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *