Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Kevin Murphy Blow Dry Ever Thicken Spray 150ml

Lämpöaktivoituva, painoton muotoilusuihke, joka antaa pehmeää  ja runsasta tuuheutta. Sopii kaikille hiuslaaduille ja pituuksille

Hinta:

35,90 

3 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

Lämpöaktivoituva painoton muotoilusuihke, joka antaa runsasta tuuheutta

KEVIN.MURPHY EVER.THICKEN on innovatiivinen lämpöaktivoituva, painoton muotoilusuihke, joka antaa pehmeää tuuheutta ja lukitsee muotoilun hiukseen. Sopii kaikille hiuslaaduille ja pituuksille, kun kaivataan runsasta tuuheutta.

• Pidentää muotoilun kestoa, antaa runsasta ja käsinkosketeltavan pehmeää tuuheutta.

• Siloittaa hiuksen pinnan sekä suojaa ilmankosteuden aiheuttamalta pörrööntymiseltä. Hiukset pysyvät tuuheampina ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.

• Pitkäketjuiset polymeerit lukitsevat hoitavat ainesosat, tuuheuden sekä muotoilun hiukseen.

• Antioksidanttiset luomupuuvilla- ja herneen itu-uute yhdessä ravitsevat hiuksia ja tekevät niistä tuuheammat, vahvemmat ja kiiltävät.

Käyttö:
Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin osioittain tyvestä latvaan. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.THICKEN hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi tuuheutta antavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit viimeistellä tyylin muotoiluraudalla halutessasi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevin Murphy Blow Dry Ever Thicken Spray 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *