Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Kevin Murphy Everlasting Treatment 3x12ml

Hiuksiin jätettävä, ravitseva ja korjaava tehohoito. Suojaa hiusväriä haalistumiselta sekä lisää värin kiiltoa, eloisuutta ja hehkua.

Tuotekoodi: TP12050 Tuoteryhmät: , , Tagit: , , , , , , ,

Hinta:

39,50 

Varasto loppu

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

Kevin Murphy Everlasting Treatment 3x12ml

Ravitseva ja korjaava tehohoito värjätyille hiuksille

Ravitseva ja korjaava tehohoito. Suojaa hiusväriä haalistumiselta sekä lisää värin kiiltoa, eloisuutta ja hehkua. Korjaa hiusta sisältäpäin tehden hiuksista kimmoisat ja vahvat.

Käyttö: Suihkuta pestyihin ja hoidettuihin pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi, älä huuhtele, föönaa hiukset. Käytä joka toinen viikko kerran viikossa, 6 viikon ajan hiustenvärjäyksen jälkeen.

 

Avainainesosat:
KM-BOND
Hydrolysoiduilla kasviproteiineilla on kyky tunkeutua hiuksen pintakerroksen läpi, vahvistaa hiusta sisältäpäin sekä muodostaa samalla suoja ulkoisia haittatekijöitä vastaan. KM-BOND suojaa hiuksia mekaanisen kulutuksen ja kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta. Ravitsee hiuksia tyvestä latvaan korostaen niiden luonnollista kiiltoa.

Pantenoli
B5-provitamiini kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti ja yhdessä muiden ainesosien kanssa auttaa ehkäisemään hiusten vaurioitumista sekä lisää kiiltoa ja hehkua hiuksiin.

Radiate Complex
Hoitaa hiuksia tehokkaasti ja muodostaa kestävän verkkomaisen suojarakenteen, joka vahvistaa hiuksia, hylkii kosteutta sekä suojaa lämmöltä.

Chromatic Complex
Muodostaa hiuksen pinnalle vettä hylkivän kalvon, joka suojaa hiusväriä haalistumiselta sekä ympäristön haittavaikutuksilta kuten ilmankosteudelta ja UV-säteilyltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevin Murphy Everlasting Treatment 3x12ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *