Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

Kevin Murphy Scalp Spa Wash 250ml

Hiuspohjaa puhdistava shampoo, jonka pääraaka-aineena on hoitava ja puhdistava Misellivesi. Misellivesi vetää lian ja epäpuhtaudet iholta magneetin lailla itseensä ja puhdistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti, samalla rauhoittaen ihoa.

 

Tuotekoodi: TP8628 Tuoteryhmät: , , , Tagit: , , , ,

Hinta:

36,00 

5 varastossa

Kuvaus

Hiuspohjaa puhdistava misellivesishampoo

KEVIN MURPHY SCALP.SPA WASH on hiuspohjan terveydelle kehitetty shampoo, jonka pääraaka-aineena on hoitava ja puhdistava Misellivesi. Misellivesi vetää lian ja epäpuhtaudet iholta magneetin lailla itseensä ja puhdistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti, samalla rauhoittaen ihoa. Yhdessä ultrakosteuttavan kookosöljyn kanssa jättää ihon kosteutetuksi. Sellerinsiemenuute syväpuhdistaa hiuspohjaa, auttaen poistamaan lian ja epäpuhtaudet hiuspohjasta sekä ylläpitämään hiuspohjan luonnollisen kosteustasapainon ja kontrolloiden talin tuotantoa. Ruusuvesi auttaa säilyttämään ihon optimaalisen pH-arvon sekä rauhoittaa ja tasapainoittaa ärtynyttä hiuspohjaa.

  • Puhdistaa hellävaraisesti
  • Rauhoittaa
  • Tasapainottaa
  • Ravitsee

 

SCALP.SPA -sarja on suunniteltu puhdistamaan epäpuhtaudet hellävaraisesti hiuspohjasta ja hiustupesta, taaten optimaalisen hiuspohjan ja hiusten terveyden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevin Murphy Scalp Spa Wash 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *