Kampaajan vinkit

Kesä alkaa olla lopuillaan ja paluu arkeen on koittanut. Kesän jäljiltä hiukset ja varsinkin niiden väri ovat varmasti kaikkea muuta kuin tasaiset ja kiiltävät.

Nopea apu löytyy erilaisista sävyttävistä shampoista ja hoitoaineista, joilla saa kulahtaneeseen hiusväriin eloa, kiiltoa ja hehkua muutamassa minuutissa!

Suoraväripigmenttejä sisältävät shampoot ja hoitoaineet sävyttävät nopeasti niin värjättyjä kuin värjäämättömiäkin hiuksia, eli siihen niin sanottuun maantienharmaaseen hiukseenkin saa kivaa sävyä! Sinulla ei siis tarvitse olla värjättyjä hiuksia käyttääksesi sävyttäviä hoitoaineita tai -shampoita.

Sävyvaihtoehtoja löytyy todella paljon aina vaaleiden hiusten sävyistä isoon valikoimaan tummia ja ruskeitakin sävyjä, jopa mustaa. Rohkeammille löytyy paljon kirkkaita shokkivärejä.

Kaikkia hoitoaineita voi sekoittaa keskenään ja shampoita keskenään, jolloin saa luotua uniikkejä ja yksilöllisiä sävyjä. Sävyjä voi myös ”keventää” sekoittamalla niitä tavalliseen värittömään shampooseen tai hoitoaineeseen, jolloin esim. vaaleampiin hiuksiin saa tehtyä kevyitä, pastellisia yksityiskohtia.

Tuotteiden hiuksiin tuoma sävy ja intensiivisyys määrittyy hiusten kunnon ja olemassa olevan pohjasävyn mukaan sekä siitä kuinka kauan tuotteen antaa hiuksissa vaikuttaa. Hiusten huokoisempiin kohtiin sävy tarttuu paremmin kun taas terveemmissä kohdissa sävy on kevyempi. Täysin värjäämättömissä, terveissä hiuksissa sävyt näkyvät yleensä kevyempinä, mutta tämäkin on yksilöllistä. 

Nämä tuotteet eivät ole hiusvärejä, eli ne eivät värjää hiusta pitkäkestoisesti ja haalistuvat pesujen mukana eivätkä jätä tyvikasvua. Pystyt siis mainiosti kokeilemaan uusia sävyjä useammin! Ne eivät myöskään värjää tyvikasvua, peitä harmaita hiuksia tai vaalenna hiuksia.

Tutustu useiden eri sarjojen sävyttäviin tuotteisiin sivuillamme!

Toning Treatment Chocolate 200 ml
FOUR REASONS COLOR MASK Toning Treatment Chocolate 200ml
Maria Nila Colour Refresh Sand 300ml
Toning Shampoo Bronze 250 ml
FOUR REASONS COLOR MASK Toning Shampoo Bronze 250ml
MOROCCANOIL Color Depositing Mask Rose Gold 200ml
COLOUR BOMB Fire Red
IdHair COLOUR BOMB Fire Red 250ml
COLOUR BOMB Power Pink
IdHair COLOUR BOMB Power Pink 250ml

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *