Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.11.2021 alkaen.

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 7 päivän täysi palautusoikeus edellyttäen sitä, että palautettu tuote ja sen pakkaus ovat alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja käyttämättömiä. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista pakkaus- ja lähetyskuluista täysimääräisesti itse.

2. Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Arkisin ennen kello 14:00 tehdyt tilaukset varastotuotteille lähetetään samana päivänä.

3. Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Hiuskeskuksen asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@hiuskeskus.fi. 

4. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

5. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Yleisimmät toimitusaikamme ovat n. 5-7 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 8,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 8,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Yli  100,00 € (alv0%) tilauksiin postikulut 0 €*. *Ei koske yli 7kg lähetyksiä.

Nouto Hiuskeskuksen myymälästä, hinta 0 

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja myymälästämme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Myymälämme osoite on Myllynkatu 1163, 21280 Raisio (Kauppakeskus Mylly). Palvelemme arkisin 10 – 20 ja lauantaisin ja sunnuntaisin 10 – 19. Säilytämme verkkokaupasta noudettavaksi merkittyjä tuotteita 14 vuorokautta.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 5-7 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Verkkokaupassamme sinulla on käytössäsi monipuoliset maksutavat. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat kuin mobiilimaksutavatkin.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitosten toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 , Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- palautusoikeus. Palautettavan tuotteen ja sen pakkauksen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista pakkaus- ja lähetyskuluista täysimääräisesti itse.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hiuskeskus.fi. 

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. 

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme jonkin muun tuotteen tilalle.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: asiakaspalvelu@hiuskeskus.fi.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@hiuskeskus.fi. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista.  hiuskeskus.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Hiuskeskus Tarja Juvonen Oy

Myllynkatu 1163

21280 Raisio

puh. 040 1492967

sähköposti: asiakaspalvelu@hiuskeskus.fi