Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

SYSTEM 4 Bio Botanical Serum 150ml hoitoneste oheneville hiuksille

SYSTEM 4 Bio Botanical Serum -hoitoneste oheneville hiuksille. Hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloiva seerumi. Säännöllinen käyttö luo edellytykset tervelle hiustenkasvulle.

Tuotekoodi: TP12324 Tuoteryhmät: , Tagit: , , , ,

Hinta:

23,90 

6 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

SYSTEM 4 Bio Botanical Serum 150ml – hoitoneste oheneville hiuksille

HOITONESTE OHENEVILLE HIUKSILLE & HIUSPOHJAN HYVINVOINTIIN
  •  Luo hiuspohjaan edellytykset terveelle hiusten kasvulle
  •  Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa
  •  Sopii kaikille hiustyypeille
  •  Vegaaninen
  •  Pullo on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista

Hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloiva seerumi. Antiseptiset luonnonuutteet, salisyylihappo ja mentoli desinfioivat ja rauhoittavat hiuspohjaa, virkistävät ja hillitsevät hiuspohjan talineritystä. Säännöllinen käyttö luo edellytykset tervelle hiustenkasvulle. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Sopii päivittäiseen käyttöön sekä käytettäväksi pesukertojen välissä.

Käyttö: Annostele suoraan hiuspohjaan ja hiero hiuspohjaa kevyin pyörivin liikkeein. Ei huuhdella pois.Voidaan käyttää päivittäin sekä pesukertojen välissä. Käytetään tukemaan Bio Botanical Shampoon ja Vital Curen vaikutusta. Ei saa käyttää alle 3-vuotiaille lapsille.

Bio Botanical -tuotteiden tehokkuus perustuu aktiivisten aineiden ja yrttiuutteiden yhteisvaikutukseen, joka tukee hiuspohjan tasapainoa ja hyvinvointia. Hiusten oheneminen voi johtua perintötekijöiden lisäksi hiustuppien tukkeutumisesta ja tulehduksista. Myös stressi, hormonitoiminnan muutokset, heikko pintaverenkierto ja lääkehoidot voivat aiheuttaa hiustenlähtöä. Ylläpitämällä hiuspohjan tasapainoa luodaan olsuhteet terveelle hiusten kasvulle sekä estetään hiusten oheneminen.

Vaikuttavat tehoaineet:
Pantenoli – provitamiini, joka vahvistaa hiusta, lisää niiden kiiltoa ja elastisuutta. Kosteuttaa hiusta tehokkaasti ja auttaa kosteuden säilymistä hiuksessa.
Vehnäproteiini – vehnäproteiinilla on hiuksia korjaava vaikutus ja kiiltoa antava teho. Vähentää pesevien aineiden ärsytystä hiuspohjassa ja ylläpitää hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainoa.
Mentoli – edistää hiuspohjan pintaverenkiertoa ja desinfioi. Virkistää myös hiuspohjaa
Piroctone Olamine – tehokas hilsettä aiheuttavaa Pitysporum ovale-hiivaa vastaan.
Salisyylihappo – hiuspohjaa kuoriva ja hilsettä vähentävä vaikutus. Toimii myös tulehduksia vastaan.
Koivu – antiseptinen kasviaine, joka ylläpitää tätä kautta hiuspohjan kokonaistasapainoa. Koivu-uute ehkäisee paikallisia ihotulehduksia ja toimii antioksidanttina. Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle.
Takiainen – ihoa rauhoittava kasviuute, joka toimii myös antioksidanttina. Ehkäisee hiuspohjan taliköhnää (seborrea) ja antibakteerisena aineena. Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle.
Peltokorte (Equisetum Arvense Extract) – hiuspohjan ihoa monipuolisesti hoitava kasviuute. Vähentää ihoärsytystä ja stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle. Parantaa hiuspohjan ihon rakennetta stimuloimalla ihon luontaista kollageeni ja elastiinisynteesiä.
Nokkonen (Urtica Dioica Leaf Extract) – nokkosuute on antibakteerinen ja ihoärsytystä vähentävä kasviuute. Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle.
Rosmariini – rosmariini-uute on antiseptinen aine ja se ylläpitää tätä kautta hiuspohjan tasapainoa. Rosmariini-uute ehkäisee paikallisia ihotulehduksia, toimii antioksidanttina ja ehkäisee osaltaan hilseenmuodostumista. Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa ja hiusnystyjen toimintaa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle.
Aloe Vera – aloe vera uute on useiden ihoa hoitavien ja kosteuttavien aineiden seos. Se auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, rauhoittaa ihoa, ehkäisee paikallisten ihotulehdusten syntyä ja on antibakteerinen/antiseptinen ja kasviuute.
Vesikrassi (Nasturtium Officinale Leaf/Stem Extract) – erityisen vitamiini- ja mineraalirikas vesikrassiuute toimii antioksidanttina. Parantaa hiuspohjan ihon rakennetta stimuloimalla ihon luontaista kollageeni ja elastiinisynteesiä. Kosteuttamaa, puhdistaa ja pehmentää ihoa. Vähentää hiuspohjan talinmuodostumista ehkäisten rasvaisen hilseen muodostumista. Stimuloi hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle.
Hevoskastanja (Aesculus Hippocastanum Extract) – hevoskastanjauute tehostaa erityisen tehokkaasti hiuspohjan mikroverenkiertoa parantaen edellytyksiä normaalille hiustenkasvulle. Vähentää paikallisia ihotulehduksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SYSTEM 4 Bio Botanical Serum 150ml hoitoneste oheneville hiuksille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *