Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

SYSTEM 4 Scalp Tonic 150ml hoitoneste hiuspohjalle

SYSTEM 4 Scalp Tonic -hoitoneste hiuspohjalle liuottaa kristallisoitunutta talia ja rauhoittaa hiuspohjan liiallista rasvoittumista. Poistaa rasvaista hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista.

Tuotekoodi: TP12322 Tuoteryhmät: , Tagit: , , , ,

Hinta:

19,90 

1 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

SYSTEM 4 Scalp Tonic 150ml – hoitoneste hiuspohjalle

HOITONESTE NORMAALILLE & RASVAISELLE HIUSPOHJALLE
  •  Ehkäisee hilsettä ja hiuspohjan rasvoittumista
  •  Poistaa rasvaista hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista
  •  Rauhoittaa hiuspohjan kutinaa
  •  Parantaa hiuspohjan mikroverenkiertoa
  •  Vegaaninen
  •  Pullo valmistettu 100 % kierrätysmuovista
  •  77 % vähemmän hilsettä System 4 Climbazole Scalp Tonic:n käyttöjakson jälkeen
  •  Todistetusti näkyviä tuloksia hilsettä vastaan jo kolmen päivän System 4 Climbazole Scalp Tonic:n käytön jälkeen
Ongelmana rasvaisen/öljyisen tuntuinen hiuspohja? Päivittäiseen käyttöön soveltuva Scalp Tonic -hoitoneste liuottaa kristallisoitunutta talia ja rauhoittaa hiuspohjan liiallista rasvoittumista. Poistaa rasvaista hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista. Hillitsee myös hiuspohjan kutinaa. Tuote sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Mentoli virkistää ja stimuloin hiuspohjan pintaverenkiertoa.
Käyttö: Annostele suoraan hiuspohjaan ja hiero hiuspohjaa kevyesti sormenpäillä. Ei huuhdella pois. Voidaan käyttää päivittäin ja myös pesukertojen välissä. Ei saa käyttää alle 3-vuotiaille lapsille.

Aktiiviset raaka-aineet:

Salicylic Acid – toimii tulehduksia vastaan. Keratolyyttinen, toimii ihoa kuorivana ainesosana. Antibakteerinen vaikutus.
Climbazole – erityisen tehokas hilsettä aiheuttavaa sientä, Malassezia furfuria, vastaan. Auttaa tuhoamaan sienen ja estää sen myöhemmänkin aineenvaihdunnan sekä poistaa kutinan hiuspohjasta. Luokitellaan myös säilöntäaineeksi.
Piroctone Olamine – toimii hilsettä aiheuttavaa Pitysporum ovale-hiivaa vastaan.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract – rosmariinilla on hiuspohjan verenkiertoa stimuloivaa ja desinfioivaa vaikutusta. Tehoaa hilseeseen.
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil – aromaattisella teepuuöljyllä on parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia samoin kuin antimikrobisia ja antibakteerisia vaikutuksia.
Menthol – virkistää, edistää ihon pintaverenkiertoa ja desinfioi.

Rasvoittuvan hiuspohjan muut tehotuotteet: 1 Special Shampoo – Shampoo rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle, 4 Shale Oil Shampoo – Shampoo ylirasvoittuvalle hiuspohjalle, 3 Mild Shampoo – Intensiivisen hoitojakson jälkeen saavutettujen tulosten ylläpitoon.
Akuutissa vaiheessa suositellaan 2-4 viikon intensiivistä hoitojaksoa, jolloin hiuspohja pestään päivittäin 1 Special Shampoolla tai 4 Shale Oil Shampoolla. Huomioithan, että hoitojakson alkuvaiheessa 4 Shale Oil Shampoon liuskekiviöljy puhdistaa talirauhaset niihin kertyneestä rasvasta. Ensimmäiset 2-3 käyttökerran jälkeen shampoo voi tuntua rasvoittavan hiuspohjaa nopeammin, mutta rasvoittuminen vähenee heti, kun talirauhaset ovat puhdistuneet. Hoitojakson jälkeen pesukertoja voi vähentää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SYSTEM 4 Scalp Tonic 150ml hoitoneste hiuspohjalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *