Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

SYSTEM 4 Shale Oil Shampoo 500ml

SYSTEM 4 Shale Oil Shampoo 500ml ylirasvoittuvalle hiuspohjalle, rasvaisille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tehokas erikoisshampoo rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa ja tukee sen luonnollista kosteustasapainoa ilman rasvaisuuden tuntua.

Hinta:

25,50 

5 varastossa

[pvtfw_table_display]

Kuvaus

SYSTEM 4 Shale Oil Shampoo 500ml – shampoo ylirasvoittuvalle hiuspohjalle

YLIRASVOITTUVAT HIUKSET & HERKKÄ HIUSPOHJA
  •  Vähentää liiallista talin muodostusta
  •  Vähentää kutinaa
  •  Rauhoittaa hiuspohjaa
  •  Hajusteeton ja vegaaninen
  •  Pullo valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista

Ongelmana ylirasvoittuvat hiukset ja herkkä kutiseva hiuspohja? Shale Oil Shampoo tarjoaa avun, jos kärsit ylirasvoittuvasta hiuspohjasta, rasvaisista hiuksista ja ja herkästä hiuspohjasta. Tehokas erikoisshampoo rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa ja tukee sen luonnollista kosteustasapainoa ilman rasvaisuuden tuntua.

Liuskekiviöljy tasapainottaa liiallista talineritystä ja rauhoittaa kutiavaa sekä ärtynyttä hiuspohjaa. Mentoli virkistää ja edistää hiuspohjan pintaverenkiertoa.

Käyttö: Hiero shampoo kevyesti kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huomioi normaalishampoota pidempi vaikutusaika.

Aktiiviset raaka-aineet:
Ictasol – liuskekiviöljy. Erittäin tehokas rasvaista hilsettä vastaan. Hillitsee liiallista talinmuodostusta ja poistaa hilseen sekä rauhoittaa herkkää ja kutiavaa, ärtynyttä hiuspohjaa. Antibakteerinen vaikutus.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract – rosmariinilla on hiuspohjan verenkiertoa stimuloivaa ja desinfioivaa vaikutusta. Tehoaa hilseeseen.
Menthol – virkistää, edistää ihon pintaverenkiertoa ja desinfioi.

Muut System 4 -tuotteet ylirasvoittuvalle hiuspohjalle: Scalp Tonic – hiuksiin jätettävä hoitoneste, 3 Mild Shampoo – Intensiivisen hoitojakson jälkeen saavutettujen tulosten ylläpitoon.

Akuutissa vaiheessa suositellaan 2-4 viikon intensiivistä hoitojaksoa, jolloin hiuspohja pestään päivittäin 4 Shale Oil Shampoolla. Hoitojakson alkuvaiheessa Shale Oil -liuskekiviöljy puhdistaa talirauhaset niihin kertyneestä rasvasta. Ensimmäiset 2-3 käyttökerran jälkeen shampoo voi tuntua rasvoittavan hiuspohjaa nopeammin, mutta rasvoittuminen vähenee heti, kun talirauhaset ovat puhdistuneet. Hoitojakson jälkeen pesukertoja voi pikkuhiljaa vähentää. Suosittelemme myös käytettäväksi hiuspohjaan jätettävää Scalp Tonic -hoitonestettä, joka ehkäisee hiuspohjan rasvoittumista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SYSTEM 4 Shale Oil Shampoo 500ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *