Hiuskeskus on suomalainen perheyritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä!

Supernopea toimitus!

WELLA Care Nutricurls Mask 150ml

Rauhoittava ja ravitseva tehohoito kiharille ja laineileville hiuksille. Se syväkosteuttaa hiukset, suojaa niitä ilmankosteudelta ja vähentää pörröisyyttä.

Tuotekoodi: TP11912 Tuoteryhmät: , Tagit: , , , , , , ,

Hinta:

23,90 

4 varastossa

Kuvaus

Wella Nutricurls Mask – tehohoito kiharille ja laineikkaille hiuksille

Rauhoittava ja ravitseva naamio kiharille ja laineileville hiuksille. Sen perustana on innovatiivinen Nourish-In Complex, joka sisältää aktiivisia ainesosia, kuten vehnäleseitä ja jojoba-öljyä. Ne tarjoavat hiuksille tärkeitä ravintoaineita ja antavat niille runsaasti kosteutta. Lisäksi ne estävät pörröisyyttä ja tekevät hiuksista paljon helpommin kammattavat. Se hoitaa kiharat ja laineet ihanan pehmeiksi, määrittelee ne uudelleen ja antaa niille uutta vauhtia. Hiukset saavat luotettavan suojan ilmankosteudelta.

Wellan Nutricurls Mask antaa hiuksille ravinteita, kuten vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja. Se syväkosteuttaa hiukset, suojaa niitä ilmankosteudelta ja vähentää pörröisyyttä. Hiukset on helpompi kammata ja muotoilla levityksen jälkeen, ne ovat tarkemmin määritellyt ja ihanan pehmeät.

Levitä hiusnaamio hiusten pesun jälkeen pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna tuotteen toimia kolmesta viiteen minuuttia ja huuhtele se sitten pois huolellisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WELLA Care Nutricurls Mask 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.